Maak van opvoeden en leren
een uitdagend avontuur!

Ontdek ons uitgebreid aanbod aan workshops, waar alle viervoeters welkom zijn, van speelse puppy's tot wijze seniors, van mini's tot maxi's!

Workshops die leuk, uitdagend en leerrijk zijn!

Maak opvoeden en leren voor je harige vriend een avontuur met onze workshops, boordevol mentale en fysieke uitdagingen! Ontdek een wereld van diverse onderwerpen en geef je hond een complete en speelse opvoeding.

Ontdek de samenhang tussen onze workshops, waardoor je het hele jaar door de mogelijkheid hebt om specifieke onderwerpen te blijven versterken. Kies voor flexibiliteit en gemak met onze betaal-per-beurt optie, of ga voor nog meer voordeel met onze beurtenkaarten.

Praktische informatie

Na inschrijving verdelen we al onze groepen op basis van leeftijd en niveau, zodat elke hond precies krijgt wat hij nodig heeft, afgestemd op zijn levensfase en vaardigheidsniveau. Op deze manier streven we ernaar om elke deelnemer een gepersonaliseerde ervaring te bieden die optimaal aansluit bij de behoeften van hun trouwe metgezel.

Inschrijven kan door de workshop open te klikken waar u interesse in heeft en het formuliertje in te vullen. Eens wij alle inschrijvingen ontvangen hebben, stellen wij de groepen samen en brengen wij jullie op de hoogte van het exacte tijdstip. Heeft u ondertussen vragen, aarzel dan niet ons te contacteren.

Diverse formules:

  • Per beurt: 30€
  • 5 beurtenkaart: 130€
  • 15 beurtenkaart: 330€
  • 22 beurtenkaart: 385€
  • Deze beurtenkaarten zijn telkens 6 maand geldig
Sfeerbeeld Hof Daalder | Hondencentrum & Hondenhotel in Lichtervelde