Een ruim gamma aan training & begeleiding van pup tot senior hond

Bij Hof Daalder kan iedereen terecht voor advies, opvoeding, training & begeleiding van de eerste stapjes tot een ervaren hondengeleider.

Ontmoet Kevin: de persoon achter de trainingsvisie van Hof Daalder

Met een aangeboren passie, ervaring op verschillende vlakken en een duidelijke eigen visie, geef ik jullie graag nieuwe inzichten omtrent het opvoeden, trainen en bijsturen van ongewenst gedrag bij honden.

De basis van succes is een sterke band tussen hond en baasje die gebaseerd is op rust, vertrouwen en wederzijds respect. Eenmaal ik u kan leren hoe u deze kan creëren, dan ligt alles binnen handbereik.

Sfeerbeeld Hof Daalder | Hondencentrum & Hondenhotel in Lichtervelde

Advies

Wij delen graag onze kennis tijdens jullie zoektocht naar een soulmate. Een match tussen hond en baasje op vlak van ras, karakter, leeftijd,… De adoptie van een hond of aankoop van een puppy die past in jullie levensstijl.

Sfeerbeeld Hof Daalder | Hondencentrum & Hondenhotel in Lichtervelde

Opvoeding

De opvoeding van een puppy of hond is al even ruim als dat ze belangrijk is. Dit kan gaan van vragen bij de voorbereidingen, hoe om te gaan met de eerste dagen & nachten tot een leven vol sociale en mentale uitdagingen.

Sfeerbeeld Hof Daalder | Hondencentrum & Hondenhotel in Lichtervelde

Workshops

Onze workshops draaien rond mentale & fysieke uitdaging, rust & motivatie creëren op een leuke manier. We hebben verschillende groepen van puppy tot volwassen honden, waar we in een ontspannen sfeer het beste uit iedereen wensen te halen.

Gedragscoaching

Spijtig genoeg loopt niet steeds alles zoals verwacht en komen er kleine tot grote probleemgedragingen op jullie pad. Graag gaan wij samen met jullie aan de slag om dit alles weer om te buigen, zodanig dat jullie weer kunnen genieten van jullie trouwe viervoeter.

Geen enkele uitdaging is ons hier teveel, wij gaan steeds op zoek naar een oplossing en aanpak die past bij jullie situatie, dit zowel bij ons in Lichtervelde als bij jullie thuis.

Sfeerbeeld Hof Daalder | Hondencentrum & Hondenhotel in Lichtervelde

Wandeltraining

Wandelen is belangrijk en ontspannend, maar wanneer uw hond niet kan omgaan met de vele prikkels om hem heen, kan deze al snel heel stresserend worden.

Wij geven jullie graag nieuwe inzichten en begeleiden jullie van de eerste stapjes tot een ontspannen wandeling voor jullie beiden.

Sfeerbeeld Hof Daalder

Rehabilitatie

Wanneer al de rest faalt, jullie er geen beginnen meer aan zien, dan zijn wij graag de redding. Je kan een hond niet resetten of heropvoeden in 14 dagen, maar je kan hem wel nieuwe inzichten geven. Door een duidelijke structuur en aanpak op maat kunnen er op korte termijn grote veranderingen in een gedrag teweeggebracht worden. Eens we daar zijn, dan begeleiden wij jullie graag in deze nieuwe start.

Sfeerbeeld Hof Daalder
Sfeerbeeld Hof Daalder

Vraag meer info aan over onze trainingen & mogelijkheden

    Info aanvragen