Over Hof Daalder

Hof Daalder: da’s een hondencentrum met een visie & een team met passie! Kom meer te weten over het team achter ons hondencentrum in Lichtervelde.

Icoon ster | Rescue Pet Shop Icoon ster | Rescue Pet Shop Icoon ster | Rescue Pet Shop Icoon ster | Rescue Pet Shop Icoon ster | Rescue Pet Shop
Icoon ster | Rescue Pet Shop Icoon ster | Rescue Pet Shop Icoon ster | Rescue Pet Shop Icoon ster | Rescue Pet Shop Icoon ster | Rescue Pet Shop

Hof Daalder: een hondencentrum met een visie & een team met passie!

Helena & Kevin

Helena & Kevin zijn de oprichters en eigenaars van Hof Daalder, een hondencentrum, maar in de eerste plaats hun levenswerk. Hun achtergrond met honden is heel verschillend, maar deze verschillen zijn de fundamenten van hun team. Met een duidelijke visie en ontzettend veel passie, dagen zij zichzelf dagelijks uit om elke hond en klant de best mogelijke ervaring te bieden. Helena is de drijvende kracht achter het hotel, de twee winkels en webshop. Waar Kevin de persoon is achter de visie op vlak van opvoeding & training bij Hof Daalder.

Sofie

Sofie is een super enthousiaste en opgewekte persoonlijkheid die ontzettend begaan is met alles en iedereen. Een warme persoonlijkheid die je steeds kan herkennen aan de hand van haar glimlach. Uw geliefde viervoeter zal dan ook niet kunnen ontsnappen aan haar liefde en knuffels. Sofie is binnen Hof Daalder terug te vinden in het hondenhotel en winkels.

Sofia

Sofia is in eerste instantie misschien de stillere persoonlijkheid binnen Hof Daalder, maar dat neemt niets weg van haar capaciteiten. Integendeel, zij gaat elke hond op een rustige manier benaderen, waardoor veel honden zich meteen comfortabel voelen op haar trimtafel of tijdens hun hotelverblijf. Naast het hondenhotel en het trimsalon, neemt Sofia ook een gedeelte van de administratieve taken op zich.

Shana

Shana is vanaf de eerste moment zichzelf, een open boek met een aanstekelijk enthousiasme. Zij brengt jullie maar al te graag alles bij over ons assortiment in de winkel & webshop. Zelfs bij het weinige dat Shana zelf nog niet getest heeft, gaat ze nog steeds een passend antwoord bieden op al jullie vragen. Naast het hondenhotel en winkel, geeft Shana jullie favoriete viervoeter graag een ontspannende massage of een zwemsessie in ons zwembad.

Kylie

Kylie is de jongste en nieuwste aanvulling van ons team. Ondertussen begrijpen we perfect waarom haar leerkrachten ons haar aanprezen. Ze zorgt ontzettend goed en graag voor jullie harige vriend tijdens hun verblijf, maar verzorgt hun al even graag met een verwenbeurt in ons trimsalon. Zo kunnen ze niet alleen voldaan, maar ook fris en fruitig terug naar huis.

Onze klanten zijn alvast tevreden!

antonie V.
Top
Luk V.
Als er zoiets is als reïncarnatie, dan wil ik terugkeren als hond, en regelmatig logeren in Hof Daalder.Da's echt wel top !
claude R.
Supervakantie voor de doggies!!!
Charlotte R.
Super eerste ervaring!Echt een plaats waar ik mijn hondjes toevertrouw en met een gerust hart kan achterlaten. Van het begin tot het einde een goeie opvolging. Ook twee blije en voldane hondjes terug gekregen. 🥹🤎🤍
Francky D.
Sorry er moet ietsin mijn zak van mij broek gebeurt zijn .bij het wandelen met onze Quito. En moest ik niet tevreden zijn geweest ,zou ik op einde van deze maand niet terug komen met onze Quito om bij jullie te verblijven wat al een tijdje vast sta . Nogmaals Sorry en wij zijn zeker super tevreden van jullie grt
veerle de K.
Mensen met een hart voor honden
js_loader

Niets missen van jouw viervoeter? Volg Hof Daalder op Instagram

U hoeft niet te wachten tot wanneer u uw favoriete viervoeter komt ophalen om te weten hoe zijn verblijf verlopen is. Dagelijks zetten wij foto’s en filmpjes online, zodat dat u de avonturen van uw hond op de voet kan volgen.